Kulinarny sukces naszych uczennic

Dolnośląski Zespół Szkół w Karpaczu został zaproszony do udziału w konkursie gastronomicznym do  Karkonoskiej Akademii Nauk Stosowanych. Konkurs uświetnił otwarcie nowej pracowni kulinarnej, na której mogą się doskonalić studenci kierunku dietetyka.

Nasze uczennice: Katarzyna P. i Zofia Sz. z klasy I TG zajęły drugie miejsce.
Zaprezentowały przystawkę (carpaccio z buraka z przegrzebkami), danie główne (sałatka z ośmiornicą, kalmarem i rakami z awokado i szparagów) i deser (koktajl kokosowo-ananasowo-rabarbarowy).
Gratulujemy!
Przejdź do treści
DZS w Karpaczu
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić jak najlepszą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie cię po powrocie do naszej witryny i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.