Dzień Dyni 2021

W dniu 19 października uczniowie klas trzecich z Technikum Gastronomicznego i Hotelarskiego przygotowali Dzień Dyni. Jesienna aura, koniec zbiorów to świetny czas, aby wspólnie świętować.

Uczniowie Technikum Hotelarskiego w ramach projektu Kompetencje 4.0 założyli firmę DeCoHot, zajmującą się okolicznościowymi dekoracjami.

Dzień Dyni to była świetna okazja, aby wykazać się swoimi zdolnościami. Zaprezentowali pięknie przystrojony stół, na którym znajdowały się wspaniałe wypieki i dania z dyni przygotowane przez kucharzy z Technikum gastronomicznego.

Mogliśmy degustować placki z dyni, zupa krem z dyni i muffiny dyniowe oraz deser z pulpy dyniowej.
Było smacznie i wesoło.

Przejdź do treści
DZS w Karpaczu
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić jak najlepszą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie cię po powrocie do naszej witryny i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.