W dniu 2 października na świetlicy odbył się „DZIEŃ DYNI” mały poczęstunek dla uczniów i nauczycieli. Uczniowie na powitanie jesieni przygotowali pyszną kremową zupę dyniową, placuszki z dyni, babeczki dyniowe oraz ciasto z dyni. Wspaniałą oprawę stołu i dekoracje, które umilały poczęstunek to zasługa uczniów technikum hotelarskiego. Frekwencja jak zwykle nie zawiodła. Poczęstunek odbył się w miłej atmosferze. Grono nauczycielskie i uczniowie nie musieli chwalić poczęstunku, gdyż wszystkie przygotowane potrawy długo nie gościły na stole, miały duże wzięcie. Brawa dla kucharzy i hotelarzy oraz nauczycieli zawodu.
Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić jak najlepszą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie cię po powrocie do naszej witryny i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.